Lägg till din egen HTML-kod här.

GRUNDKURS INREDNING

7 000 kr

Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning eller home stagingoch som vill läsa fortsättningskursen som leder till Certifierad Inredare med säljkompetens.

 
Din kurssida
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Kontakt med lärare & hjälp
Vi vågar oss på att säga att ingen har en bättre support än vad vi har. Vi vet hur viktigt det är med kontakten med lärare när man läser en utbildning på distans och har därför en supportmail som är öppen alla dagar om året förutom på julafton. Vi finns dessutom tillgängliga på chatt & på telefon under vardagarna.

Uppföljning & feedback
Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kurstakt
Kursen är beräknad att läsa på 1 år, på halvfart, dvs. studietakt 50%. Eftersom det är en kurs på distans har du dock möjlighet att läsa den i din annan takt, antingen snabbare eller långsammare. Du kan förlänga kurstiden till totalt 18 mån i samråd med en lärare som då hjälper dig med en individuell studieplanering så att du blir klar i tid.

 

Samtlig kurslitteratur ingår i kursavgiften.

 

Efter slutförd kurs med godkända betyg finns möjlighet att läsa vår Fortsättningskurs.

Kursen är endast en hobbykurs och för att arbeta med inredning professionellt krävs vidareutbildning, t.ex. vår fortsättningskurs.

 

STARTA DIREKT

Grundkurs inredning

Pris:
7 000 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

DELBETALNING: 6, 12, 24 eller 36 mån

Kurslängd: 20 veckor
Förkunskapskrav: inga
Fysiska träffar: inga

innehåll

Introduktion
Introduktion till färgsättning
Kända formgivare
Introduktion till ljussättning
Inredningsstilar
Feng shui
Textil & gardin
Planritning & möblering
Moodboard & kollage
Projektarbete - kundcase