inredare med säljkompetens

18 500 kr

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med inredning professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, möblering, kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare & hur man skapar sin egen verksamhet.

 

Efter godkänt examensarbete & certifieringsprov har du många möjligheter. Du kan t.ex:

  • arbeta som inredare på inredningsföretag
  • starta eget inom inredning
  • arbeta åt olika sorters tillverkare som t.ex. möbeltillverkare, tillverkare av inredningsdetaljer etc.
  • arbeta som inredare på byggbolag för att hjälpa kunder med valet av inredning till sina nybyggda hus
  • arbeta på möbelvaruhus
  • arbeta i inredningsbutik
  • arbeta i köks- eller badrumsbutik
  • arbeta i färgaffär

Dessa är bara några exempel på arbeten du kan söka efter utbildningen. Du kan också bli specialist inom något område och har då ännu fler vägar att gå. Om du vill ha vägledning berättar vi gärna mer och hjälper till att guida dig rätt mot det du är intresserad av, i slutet av dina studier.


Din kurssida
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Kontakt med lärare & hjälp
Vi vågar oss på att säga att ingen har en bättre support än vad vi har. Vi vet hur viktigt det är med kontakten med lärare när man läser en utbildning på distans och har därför en supportmail som är öppen alla dagar om året förutom på julafton. Vi finns dessutom tillgängliga på chatt & på telefon under vardagarna.

Uppföljning & feedback
Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kurstakt
Kursen är beräknad att läsa på 1 år, på halvfart, dvs. studietakt 50%. Eftersom det är en kurs på distans har du dock möjlighet att läsa den i din annan takt, antingen snabbare eller långsammare. Du kan förlänga kurstiden till totalt 18 mån i samråd med en lärare som då hjälper dig med en individuell studieplanering så att du blir klar i tid.
 

Kursen avslutas med ett examensarbete & ett certifieringsprov. I kursen ingår 4 veckors praktik. Efter godkänd examen blir du "certifierad inredare".

 

För att bibehålla dina kunskaper & behålla din certifiering har du möjligheten att göra en uppdatering av Certifieringen varje år.

  

STARTA DIREKT

Cert. Inredare med säljkompetens

Pris:
18 900 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

DELBETALNING: 6, 12, 24 eller 36 mån

Kurslängd: 40 veckor
Förkunskapskrav: inga
Fysiska träffar: inga

termin 1

Introduktion
Färgsättning I
Kända formgivare
Ljussättning
Inredningsstilar
Feng shui
Textil & gardin
Ritteknik 
Kollageteknik
Projektarbete 1

termin 2

Wabi sabi
Färgsättning II
Inredning som verksamhet
Att arbeta som inredare
Projektarbete 2
EXAMENSARBETE
CERTIFIERINGSPROV