homestyling
- bli certifierad konsult

9 800 kr

Homestyling eller homestaging, innebär att man stylar upp bostaden innan försäljning för att få upp värdet. Efter vår kurs kan du starta eget inom homestaging, arbeta för ett inredningsföretag som erbjuder homestaging eller arbeta hos en mäklare som erbjuder homestaging som tjänst.

 

Vår homestaging-utbildning är riktad till dig som vill arbeta med homestaging . Efter utbildningen kan du arbeta som anställd på ett homestaging-företag eller starta eget inom homestaging.

 

Varje lektion i kursen innehåller praktiska uppgifter där du som kursdeltagare kommer att få chansen att lära dig och utveckla dina färdigheter som homestaging-konsult.

 

Du kommer att arbeta med "verkliga" homestagingar, där du ska föreslå de förändringar som krävs, du kommer att planera tidsåtgång & göra budget för olika projekt.

 
Din kurssida
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Kontakt med lärare & hjälp
Vi vågar oss på att säga att ingen har en bättre support än vad vi har. Vi vet hur viktigt det är med kontakten med lärare när man läser en utbildning på distans och har därför en supportmail som är öppen alla dagar om året förutom på julafton. Vi finns dessutom tillgängliga på chatt & på telefon under vardagarna.

Uppföljning & feedback
Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kurstakt
Kursen är beräknad att läsa på 25 veckor, på halvfart, dvs. studietakt 50%. Eftersom det är en kurs på distans har du dock möjlighet att läsa den i din annan takt, antingen snabbare eller långsammare. Du kan förlänga kurstiden till totalt 18 mån i samråd med en lärare som då hjälper dig med en individuell studieplanering så att du blir klar i tid.

 

Kursen innehåller ett antal chattillfällen samt föreläsningar online. Det krävs alltså att du har tillgång till en dator för att kunna ta del av dessa.

 

STARTA DIREKT

Homestaging-konsult

Pris:
9 800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

DELBETALNING: 6, 12, 24 eller 36 mån

Kurslängd: 25 veckor
Förkunskapskrav: inga
Fysiska träffar: inga

innehåll

Bostadsmarknaden - trender
Färglära & textillära
Belysning
Möbleringsplaner
Moodboard
Bäddning
Tavelvägg
Stilleben
Bygga upp sin portfolio
Samarbetet med kunden
Starta upp sin egen homestyling-verksamhet
Samarbetet med mäklare
Marknadsföring
Styla visningshem
EXAMENSARBETE
CERTIFIERINGSPROV