GRUNDKURS INREDNING

Nivå: start
Längd: 20 veckor
Kurstakt: halvfart
Distans utan träffar

Du kanske vet att du gillar inredning – men du vet ännu inte hur du ska ta dig vidare. Då är den här kursen perfekt för dig! Här får du en introduktion till flera olika områden inom inredning, vilket ger en bra grund att inreda ditt eget hem eller för att studera vidare.

Om kursen

Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning och/eller homestaging. Då kan du efter denna kurs läsa vidare till inredare.
 

Vem kan läsa?

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredning och vill få kunskaper om olika inredningsrelaterade områden för att kunna skapa en harmonisk inredning.

När får jag besked på om jag kommit in?

På denna kurs gäller löpande antagning. Din anmälan är bindande först efter att du tackat ja till kursen via det mail som skickas efter att vi tagit emot din ansökan. 
 

Kursintyg
Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig både på mail och på post.

 
Hur går det till att läsa hos oss?
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kursen är endast en hobbykurs och för att arbeta med inredning professionellt krävs vidareutbildning, t.ex. vår fortsättningskurs.

 

Starta direkt
________________________________________________

Hur:
distans när du vill
Förkunskaper: inga
Antal timmar/vecka: ca 20 på studietakt 50%
Studietakt: 25, 50, 75 eller 100%
Förkunskaper: inga

Inom 24 timmar efter att vi fått din ansökan återkommer vi med ett antagningsmail.
________________________________________________

Vad kostar kursen?
7 000 kr inkl. moms

Kursplan
Introduktion
Introduktion till färgsättning
Kända formgivare
Introduktion till ljussättning
Inredningsstilar
Feng shui
Textil & gardin
Planritning & möblering
Moodboard & kollage
Projektarbete - kundcase

Vanliga frågor